2715: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2715 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Hernyike
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Hernyike
Nem: Szuka
Született: 2014.07.09.
Bekerült: 2014.07.11.
Egy apró, pici, 2-3 napos kutyababának kértek 2014. július 11-én sürgősen segítséget. Az M0 híd alatt egy átjáróban találták őt és testvéreit egy dobozban. Öten voltak. Ebből hármat már holtan találtak A nyomokból ítélve téglával agyonverték őket. Ketten voltak még életben tegnap este, de reggelre az egyik vért hányt, majd meghalt. Biztos, ő is kapott az ütésekből...
A megmaradt kicsinek szerencséje lehetett, kimaradt az 'osztásból', nem lett baja.
A megtalálók éjszaka gondosan ellátták, majd behozták a NOÉ Állatotthonba. Azonnal infra lámpa alá tettük, és kapott kecsketejet is. Szerencsére működött a szopóreflex, és az ürítési folyamatok is beindultak egy kis masszázsnak köszönhetően. Hernyike lett a neve.
Egyik önkéntesünk nevelte őt 7 hetes koráig cumisüvegből, kecsketejen nőtt fel. Csoda, hogy életben maradt, de láthatóan egy küzdő típus, aki élni akart.
Megkapta az első védőoltását is, és végleges, szerető otthont keresünk ennek a tündérkének.

Hernyike ordas színű, sűrű bundájú, masszív kiskutya. Noha felmenőit nem ismerjük, a mostani méretei alapján feltételezzük, hogy felnőttként vélhetően közepes-nagy termetű kutya lesz belőle.

Csak és kizárólag olyan családot keresünk a számára, akik tisztában vannak egy kölyök kutya felnevelésével járó nehézségekkel. Azzal, hogy ők még bepisilnek, ne adj isten bekakilnak, ásnak, rágnak, rombolnak. Kérjük, csak olyanok jelentkezzenek gazdinak, akik úgy érzik felelősen hozták meg azt a döntést, hogy Hernyikét akarják a következő, minimum 15 évben.

Chipjük már van, oltási programját megkezdtük, melynek befejezése a leendő gazdi feladata lesz. Ivartalanítási kötelezettséggel adjuk Őt örökbe, ezért jelentkezőket csak Budapestről és 30 km-es vonzáskörzetből tudunk fogadni.

Bekerüléskor:


2014. augusztus végén:
Ilyen volt, ilyen lett :)


További képek Hernyikéről ITT ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú