2503: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2503 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Nick-Van rá gazdijelölt!
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Nick-Van rá gazdijelölt!
Nem: Kan
Született: 2013.06.24.
Bekerült: 2013.08.05.
Nicket a kőbányai gyártelep környékén találták, egyedül.

Nick júniusi születésű, terrier jellegű fiúcska. Felnőtt korában feltehetően közepes-nagy termetű lesz.

Ideiglenes befogadója írta róla:
Személyiség: Állandóan vidám, ember szerető (mindenkinek örül, ha ismeri, ha nem), gyerekeket imádja, a többi kutyával nagyon barátságos, játékos, mozgásigénye nagy.

Mindent megeszik: zöldség, gyümölcs, hús, tojás, táp.

Ahova szívesen ajánlom:

Kinti-benti kutyus. (fázós, ezért szüksége van arra, hogy meleg helyen aludjon). Nálunk az ágyba kapott helyett, ehhez egyenlőre ragaszkodik. Lakásban nem fekszik a kiságyába, inkább a fotelbe szeret henyélni. Megmozdulni nem nagyon lehet Tőle, mert mindenben ’segíteni’ akar. Mozgékony, kirándulós, pörgős Családba tudom elképzelni ( A gyerekek nagyobbacskák legyenek, minimum 7 év). Nagyon ragaszkodó, végtelen szeretetet adó Kutyafiú. Sajnos, a jagd tulajdonságok erősödni látszanak, ennek megfelelően a házi állatokhoz szoktatni kell, erre nagy figyelmet kell szentelni. Csontot, húst más kutya jelenlétében nem igazán ildomos adni, mert keményen képes védeni. Ez nem vonatkozik a játékaira. Domináns kutyus. Igen tanulékony, gyorsan, könnyedén tanítható. Jelenleg a NEM szót teljesen értelmezni tudja. Rengeteget iszik, ezért mindig figyelni kell, hogy legyen a táljába.

Szerető, felelősségteljes gazdit keresünk számára. Olyat, akik tisztában vannak egy kölyök kutya felnevelésével járó nehézségekkel, veszteségekkel, aki anyagilag is tudja vállalni egy kölyök kutya oltási programjának költségeit, és eleget tesz ivartalanítási kötelezettségnek.

Oltási programját megkezdtük, melynek befejezése a gazdi feladata. Chipezve, ivartalanítási kötelezettséggel adjuk örökbe, melyet a megadott időre el kell végeztetni és ezt nagyon szigorúan ellenőrizzük! Kölyök kutyákat Budapesten és 30 km-es körzetében adjuk örökbe.

A kiskutyáról telefonon lehet érdeklődni a 06 30 221 1299-es telefonszámon, hétfőtől szombatig 10 és 15 óra között, tekintettel arra, hogy a fertőzés veszély miatt az oltatlan kölyökkutyák ideiglenes befogadónál vannak elhelyezve.További képek ITT ! ! !Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú