2411: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2411 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - LINDA ROTI
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: LINDA ROTI
Nem: Szuka
Született: 2011.01.01.
Bekerült: 2013.02.13.
Ez a szerencsétlen, ámde gyönyörű fajtatiszta rottweiler szuka Linda. Lindát a Szomorú Szív Állatmentő Szolgálat mentette, amikor egy járőrözés során Valkón, arra lettek figyelmesek, hogy egy szerencsétlen kutya rövid láncon, furcsa pózban vegetál. Amikor megálltak, hogy megnézzék mi van szerencsétlennel, azonnal megcsapta őket az orrfacsaró bűz, a rothadó hús szaga. Amikor bementek ellenőrizni, akkor derült ki, hogy szegény kutya nyakában nem nyakörv volt, hanem egy redőny gurtni (műanyag szalag), ami teljesen kidörzsölte a nyakát és belenőtt a húsába.
A seb elfekélyesedett, elfertőződött. Nem volt elég, hogy hidegben, hóban, sárban egy rövid láncon tengette az életét, de gyakorlatilag már mozdulni sem mert, mert minden mozdulatnál hatalmas fájdalmai voltak, ahogy a műanyag irritálta az elfertőződött óriási sebét. Az Állatmentő Szolgálat munkatársai természetesen azonnal intézkedtek (köszönjük nekik!) és mivel a telepen senki nem vállalta, hogy övé a kutya, így azonnal el is hozták. Így került a NOÉ Állatotthon gondozásába.

Azonnali műtét és kezelés következett. Mivel az amúgy csont és bőr kutya hasa gyanúsan dudorodott, így sürgősséggel átesett az ivartalanításon. Még elképzelni is iszonyú, hogy mi lett volna, ha szegény Lindának ilyen állapotban, azok közé a körülmények közé meg kellett volna szülnie a kicsinyeit. Szerencsétlen kutyának most éppen elég az életben maradásra koncentrálnia.

Linda mindezek ellenére nagyon kedves, bújós és gyönyörű kutya. Reméljük gyorsan összeszedi magát és élhet még ő is boldog, gazdás, családi kedvencként.

Oltott, ivartalanított, chipezett.


További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú