2239: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2239 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Horgász Amúr
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Horgász Amúr
Nem: Kan
Született: 2012.05.25.
Bekerült: 2013.04.04.
Eredetileg bekerült: 2012. május 26.

Tavaly májusban még babakutyaként került gondozásunkba. Az élet már akkor megviselte, hiszen ő volt az, akit társaival együtt elástak, és csak az arra járó állatbarátoknak, valamint a gondos ellátásnak köszönhető felépülése. Felépülését követően hamar gazdihoz is cuccolt...

Az örökbefogadás feletti örömünk, azonban korai volt, Amúr mától ismét állatotthonunk vendégszeretet élvezi.
Az indok: a gazdi unokája féltékeny volt a kutyára :O

Amúr jól szocializált, emberrel, állattal egyaránt jól kijön, és a póráz sem ismeretlen számára.

Oltott, ivartalanított, chipezett.További képek ITT!Amúr története itt olvasható:

A Horgász család három babakutyából áll. Nagyon szomorúan kezdődött az életük, hiszen egy lelketlen "ember" 1 napos korukban élve elásta az újszülött babákat, Dunakeszin a horgásztó mellett. Akkora szerencséjük volt, hogy egy kutyasétáltató állatbarát meghallotta a picik sírását a föld alól és azonnal puszta kézzel kikaparta a kiskutyákat. Eredetileg 6-an voltak a kistestvérek, de sajnos csak hárman maradtak életben. A megtalálók azonnal rohantak velük orvoshoz, ahol kitisztították a szájukat és az orrocskájukat. A megtalálók elkezdték a mesterséges táplálásukat, mi pedig versenyt futva az idővel pótmamát kerestünk. Néhány nap múlva meg is találtuk az ideális tejmamát, egy ici-pici kócos fekete kiskutya személyében. A kicsik ettől kezdve példásan fejlődtek és 4 hét alatt túlnőtték a mamájukat. Most már a NOÉ bölcsődében nevelkednek tovább.

Amúr a testvérek közül az egyik kisfiú. Fekete színű, kicsit elanyátlanodott, egészséges bébikutya. Feltehetően közepes méretű lesz. Tekintettel arra, hogy születésüktől kezdve emberi kéz nevelte őket, ezért nagyon igényli az ember közelségét. Kizárólag olyan helyre adjuk örökbe, ahol teljes jogú családtag lehet, bent élhetnek a házban, a lakásban.

Kizárólag olyan felelős gazdi jelentkezését várjuk, aki tisztában van egy kölyök kutya nevelésével járó nehézségekkel. Amellett, hogy rengeteg öröm és boldogság látni egy ilyen kis kölyök növekedését, de nála még biztosan számítani lehet veszteségekre a lakásban és egyéb tárgyakban. Őt még nevelni kell, és a szobatisztaságot is meg kell tanulnia.


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú