2143: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=2143 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Íjász Donna
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Íjász Donna
Nem: Szuka
Született: 2012.03.01.
Bekerült: 2012.07.03.
Donna egyike a Pécelről kobzott kutyáknak. Pécelen egy házban rengeteg kutya élt, szörnyű körülmények között. Egymás közt szaporodtak, a lefoglaláskor is volt két újabb alaomnyi pici is. Lakossági bejelentés alapján, hatósági kobzást követően kerültek a gondozásunkba. A tulajdonosnak két hét állta rendelkezésére, hogy normalizálja a helyzetet a házban és környékén. Mivel a határidő letelt, a kutyák mostantól szabadon örökbefogadhatóak.

Donna testvérével Dorkával elkobzásakor még csak 2 hetes volt, az is kérdéses volt, hogy egyáltalán életben marad. Szépen cseperedett, de mamája túl fiatal volt még így túl hamar leválasztotta. Néhány hétig még kézből kellett etetni.
Ma már egy életvidám, egészséges kölyök. Mindenről megvan a maga véleménye. Nagyon aktív kutya, aki nem szereti ha babusgatják, inkább valami rosszaságot csinálna. Szereti a tesóját püfölni, és közben olyan hangot adnak ki mint két csipogós játék.
Várhatóan kis testű lesz. Csak lakásba adjuk örökbe.

Aki őt szeretné örökbefogadni annak tisztában kell lennie egy kölyök kutya felnevelésének nehézségeivel. Ő még mindent megrág, pakol, semmi sincs tőle biztonságban a lakásban. Biztosan számítani kell veszteségekre is a lakásban. Neki még a szobatisztaságot és a pórázon sétálást is tanulnia kell.

Donna egyszer már gazdira talált és közel 2 hónapot családban töltött, de mivel nem jutott rá elég idő a család a lemondás mellett döntött...

Donna oltva, ivartalanítási kötelezettséggel, chipezve keres gazdát.

További képek ITT ! ! !


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú