1567: SELECT SQL_CALC_FOUND_ROWS nev,faj,nem,UNIX_TIMESTAMP(szuletett) AS sz,kep,statusz,meret,szor,telep,leiras,ID,UNIX_TIMESTAMP(bekerult) AS b,descr,beschr FROM allat WHERE ID=1567 LIMIT 0,10
Noé Állatotthon Alapítvány - Bendegúz - VÖRÖSISZAP TÚLÉLŐ!
Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

 
 

Név: Bendegúz - VÖRÖSISZAP TÚLÉLŐ!
Nem: Kan
Született: 2007.01.01.
Bekerült: 2010.10.15.
Bendegúzt a kolontári iszapömlést kövező héten mentettük Kolontárról, október 9-én. A spániel jóval soványabb volt a kívánatosnál, a szőre hatalmas csomókban összeállva, amitől első ránézésre pulinak gondoltuk, kicsit ki volt száradva és a mellkasán, hátán iszapos volt. Szerencse a szerencsétlenségben, hogy az összeállt szőre nagyrészt megóvta a bőrét az iszaptól, a szőrét le kellett vágni, heréjét kezelni kellett és a lábujjai közti részt is, nagyon gyorsan felépült. A háztól ahonnan elhoztuk, hagytunk elérhetőséget, de nem jelentkeztek érte, ezért bekerült az örökbeadási programba, megkezdődött az oltás, ivartalanítás és chipezési folyamat.
Bendegúz annak ellenére, hogy kertben tartott kutyaként kezdte pályafutását, nagyon hamar beleszokott a benti környezetbe, ma már el sem hinné, hogy vannak gazdik, akik kint tartják kutyáikat. A szobatisztaság is szinte 100%, nagyon ritkán még jelöl, amin az ivartalanítás biztos javítani fog. Bendit nem ajánlanám kezdő kutyásnak, igen sok energiával rendelkezik, ezért egy olyan gazda mellett élhetne teljes életet, aki sokat mozog, esetleg napi sportoláshoz keres hűséges barátot. Cicát azonnal elfogadta, ahogy a szuka kutyáimat is, de két pasi egy csárdában, nem túl jó ötlet, most már Bélával az egyetlen kan kutyusommal is kijön, de néha szeretné átvenni a falkavezér szerepet, ezért oda kell rájuk figyelni. Ami a leginkább jellemzi egyéniségét, az a Bendegúzsága, unatkozni nem lehet mellette. Imád játszani, főleg a labdát szereti, de ebből problémák is szoktak adódni, mikor a saját elképzelése szerinti, alacsonyabb rangú személy veszi azt el tőle, ha nincs labda, gond sincs, más játékot el lehet tőle venni, vagy inkább ki lehet cserélni, jutifalatra. Ahogy a fiatal kutyák általában, ő is egy kicsit szertelenül tesz mindent, ezért kisgyermek mellé nem ajánlanám.

Bendegúzról érdeklődni lehet a 06 30 590 3573 telefonszámon, este 17 óra után!

Oltva, chipezve, ivartalanitva adjuk örökbe.

További képek ITT!


Megosztom a Facebookon


 
     

állat/oldal

Keresés az állatok között

Faj


Telephely
Budapest
Szergény
Minimenhely

Nem
Kan
Szuka

Kor
Kölyök
Fiatal
Felnőtt
Idős

Méret
Kicsi (<15kg)
Közepes (15-30kg)
Nagy (<30kg)

Szőrhossz
Rövid
Közepes
Hosszú