Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

Állatotthonunk képekben

 

 
KeverékKutya Webshop
NOÉ 1 százalék
 

 
  Adód 1%-a ÉLETET MENTHET!
Személyei jövedelemadód 1%-val, most Te is segíthetsz, hogy minél több rászoruló kaphasson még egy esélyt! Rendelkezési határidő, az adóbevallás leadásától függetlenül, 2019.05.20.!


Dara a legújabb szívszakadásunk
Csont soványan, nagyon betegen, egy lánc végén nézték végig a tulajdonosai, ahogy összeaszik, elfogy és elemészti a betegség...Ő Dara, a legújabb szívszakadás.


Vigyázz kész Start hírek!
Startot és tesvérét a két szörgombocót 2019. december végén az MO-as autópálya mellett találták kidobva. Ma már egy család szemefénye.


Hiéna választott
HIÉNA szószerint eladta magát. A kedves mostani gazdijai egy másik kutyusért jöttek, de Hiéna nem hagyta őket békén, belemászott az ölükbe, és nem volt hajlandó tágítani onnan. Egyetlen megoldás volt örökbefogadták.


Közösségi szolgálat a NOÉn!
Állatotthonunk is csatlakozott a közösségi szolgálatot teljesítő szervezetekhez, így mire észbe kaptunk már közel 45 lelkes kis diák segédkezett védőszárnyaink alatt :) Mi ez a közösségi munka? Mit érdemes tudni róla? Hogyan/hol lehet jelentkezni? Minden fontos infó megtalálható a cikkben!


Nagy drukkot kérünk Juliusnak!
Julius az elmúlt időszakban mind a mellső lábát, mind pedig a csípőízületnél a hátsó lábait nagyon fájlalta. A pápai Tókerti Állatorvosi Rendelőben kértünk egy alapos vizsgálatot és röntgent, hogy mielőbb elkezdődhessen a kezelése.


Csésze Gazdit keres!
Szó mi szó, jó régen jelentkeztünk a kis szuperkiscsajunkról hírekkel. Ennek pedig az az oka, hogy a beszakadt koponyáján túl még parvoval is megfertőződött. Teljesen kétségbeestünk, de Csészi nem. Ő a parvoval is ugyanúgy vette fel a harcot, mint a beszakadt koponyájával.


Angyalok! Nagy szükségünk van Rátok! 🙏
Szergényi telepünkön nagy baj van! Soha nem volt ennyi beteg és nagyműtétes kutya a gondozásunkban mint az elmúlt időszakban, de ennek még nincs vége. Elsősorban érzelmileg , de azon túlmenően fizikálisan és anyagilag is nagyon megterhelő ez számunkra.


Poloska mama kanapés kutya lett
Poloska mamát és kölykeit rossz körülmények közül mentettük. Az egész család már gazdisodott. Mamájukról kaptunk egy kis villám híreket.


Hívásod és SMSed DUPLÁN SEGÍT!
Hívásod és SMSed 2018. január 1-től duplán segít, vagyis minden tranzakció után 500 Ft adományt kapnak a rászoruló állatok!


 
Legújabb állataink
Dara
Dara
Csont soványan, nagyon betegen, egy lánc végén nézték végig a...

Esti Erzsi
Esti Erzsi
Nyíregyháza mellől idősödő, őszülő, hiányos fogazatú, kb. 15kg-os törékeny fekete...


Kegyeleti állathamvasztás


Sajtószoba
Adjuk össze!