Noé Állatotthon Logo


1122


English English Deutsch Deutsch Etikus adománygyűjtő szervezet
Gazdikereső kutyák
Gazdikereső cicák
Egyéb gazdikeresők
Talált kutyák
Állandó lakóink
Gazdira találtak
Elhunytak
Lakossági hirdetések
Adomány
Önkéntesek
Támogató Klub
Feliratkozás hírlevelünkre:

Elolvastam az Adatvédelmi tájékoztatót

KeverékKutya Webshop

Etikus Szervezet
Főoldal Rólunk Elérhetőségek Segítség Örökbefogadás Támogatók

Állatotthonunk képekben

 

 
KeverékKutya Webshop
NOÉ 1 százalék
 

 
  A kis szőrös Pertlink
Hétvégén érkezett a kétségbeesett segítségkérés egy nagy bajban lévő kutyusnak. Szerencsétlen Rudabányán rótta az utcákat már egy jó ideje, a nyakába iszonyatos módon belenőtt egy bálamadzag vagy vékony lánc.


Ő Kripton akinek 2 lába is törött...
A Vahur Állatvedő Egyesület Ajka kérte a segítségünket, mivel mostanában hozzájuk is nagyon sok súlyos sérült kutyus került be. Szegény kicsi Kriptont a szajki tavaknál kirándulók találták, a lábain kötéssel.


Galagonya kijött a kórházból
Galagonya ❤️ kijött a kórházból, már a Noé Állatotthon Alapítvány kórházrészlegén gyógyul tovább. Nagyon lassan, de látjuk, hogy mind testileg, mind lelkileg jó úton járunk.


Megérkeztek a KUDO tápok
Megérkeztek a KUDO hidegen sajtolt tápjai. Örökbe fogadott kutyusainkat a Kudo Magyarország jóvoltából 1-1 zsák prémium eledellel indítjuk útjára új családjukhoz.


Közösségi szolgálat a NOÉn!
Állatotthonunk is csatlakozott a közösségi szolgálatot teljesítő szervezetekhez, így mire észbe kaptunk már közel 45 lelkes kis diák segédkezett védőszárnyaink alatt :) Mi ez a közösségi munka? Mit érdemes tudni róla? Hogyan/hol lehet jelentkezni? Minden fontos infó megtalálható a cikkben!


NOÉs asztali naptár 2020
Nagy-nagy örömmel értesítünk benneteket, hogy elkészült a 2020-as asztali naptárunk, amit már bizonyára nagyon vártatok. 😃 Tartsatok velünk 2020-ban is, azaz védenceinkkel. Minden héten egy Noés lakó mosolyog ránk, egy egészen új nézőpontból fotózva őket. 📷


Mátészalkai tápadomány és fertőtlenítő készlet
A mátészalkai Összefogás az Állatokért Alapítvány nagyon nehéz helyzetben dolgozik. A közel 200 kutyáról gondoskodó menhely az utóbbi hónapokban állandó munkaerő és önkénteshiánnyal küzd, így minden segítség szó szerint életmentő.


Timo nehéz napja
Sikerült elérnünk, hogy a gyulladás szépen visszahúzódjon és kihasználva a jó általános állapotát Dr Lázár Attila gyors szervezésének köszönhetően a legideálisabb napon el is végezte a műtétet.


MIXTúra
Tudod, hogy a NOÉs kutyáknak melyik a kedvenc napja?
Mi egészen pontosan tudjuk, hogy a SZOMBAT! Mert szombaton sok a látogató, vagyis a kedves arc, a simogató kéz és a SÉTAAAAAAA
2019. november 9-én ismét egy különleges szombatra invitálunk Titeket a keverék kutyáink nevében. Ezen a szombaton ismét MIXTúra, már a 2.‼️


Hívásod és SMSed DUPLÁN SEGÍT!
Hívásod és SMSed 2018. január 1-től duplán segít, vagyis minden tranzakció után 500 Ft adományt kapnak a rászoruló állatok!


 
Legújabb állataink
Piccolino
Piccolino
Piccolinot korábbi tulajdonosa adta le alapítványunknál, mivel már nem tudott...

Zsenília
Zsenília
Zseníliát korábbi tulajdonosa adta le alapítványunknál, mivel már nem tudott...


Kegyeleti állathamvasztás


Sajtószoba
Adjuk össze!