GY.I.K.

Súgó index | Bezár


Adomány felajánlása

Az adományozás menete
Állatbarátok egy kis csoportja jótékonysági felajánlást tett a NOÉ Állatotthon Alapítványnak. A jótékony célra felajánlott tárgyakat, alkotásokat alapítványunknak adományozták, azzal a céllal, hogy az értékével segítsék munkánkat.
Az árverés folyamatos, a licit(kukac)noeallatotthon.hu -ra várjuk az esetleges további a felajánlásokat.
Az Adományozó az adományával hozzájárul az Alapítvány célkitűzéseinek megvalósításához.
Az Adományozó adománya révén semmiféle vagyoni előnyhöz nem jut, azok értéke nem határozhatóak meg forintban, illetőleg egyéb pénznemben. Az Adományozott az adományt köszönettel elfogadja.
Az Adományozott az adományozott összegről az adományozó külön kérésére igazolást állít ki, amely nem minősül adóigazolásnak.
A felajánlás ellentételezéseként adott tárgy csak mindkét fél (az adományozó és az adományozott) beleegyezésével távolítható el, kizárólag aktív, még be nem fejeződött aukció esetén.
A tranzakció lezárását követően a Felek között adományozási szerződés jön létre.
A szerződésben foglaltakat mind az adományozó, mind az adományozott köteles teljesíteni és betartani, vagyis az adományozott (vagy felajánló) köteles a felkínált terméket/szolgáltatást a kialakult leütési áron (adományon) az adományozó részére átadni, az adományozó pedig az adományozott szerződésszerű teljesítése esetén köteles a terméket/szolgáltatást ezen a leütési áron (adományon) átvenni/igénybe venni. Amennyiben az adományozó a terméket nem veszi át, a szolgáltatást nem veszi igénybe, az adminisztrátor jogosult az adományozó felhasználói hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni, felfüggeszteni
A felajánlás során, ha az adományozó licitje a legmagasabb - és az elérte a minimálárat -, mind az adományozó, mind az adományozott kötelezett a tranzakció teljesítésére.
Az adományozottnak és a (legmagasabb licitet adó) adományozónak az ajánlat megtételét követően (aukció esetén a licitálási periódus lejártának napjától számítva) 3 (három) munkanapon belül kell felvenni a kapcsolatot egymással. Amennyiben ez a kapcsolatfelvétel nem megvalósítható a határidőn belül, úgy az adományozott jogosult a jótékonysági célra felajánlott terméket újra aukcióra bocsátani.
Az Adományozó a jótékonysági céllal licitált és megnyert termék fejében felajánlott adományát 8 naptári napon belül utalja át a Noé Állatotthon Alapítvány OTP Banknál vezetett 11710002-20083777 számú számlájára, vagy paypal számlájára a felhasználónév feltűntetésével.
Az adományozott a jótékonysági céllal felajánlott, az online piactéren meghirdetett adományok minőségéért, biztonságáért és jogszabályi megfelelőségéért nem felel, továbbá nem vállal kötelezettséget ezen termékek ellenőrzéséért.

Fel