GY.I.K.

Súgó index | Bezár


Általános

Regisztráció
Ha szeretne új felhasználóként regisztálni, kattintson az ablak felső részében a "regisztráció" gombra. Meg kell adnia nevét, egy felhasználónevet és jelszót, és az elérhetőségét. Az Alapítvány által működtetett online jótékonysági piactér elérhető mindazok számára, akik regisztrálnak, valamint jog-és cselekvőképes személyek, vagy gazdálkodó szervezetek. A regisztrációval a Felhasználó elismeri, hogy 18. életévét betöltötte és cselekvőképes személy, vagy 14. életévét betöltött kiskorú személy, ám saját keresményével önállóan rendelkezik az online jótékonysági piactér használata során, vagy gazdálkodó szervezet képviselője és minden esetben a saját, vagy az általa képviselt gazdálkodó szervezet nevében, valós felhasználói adatai, illetve elérhetőségei megadásával regisztrál. A regisztráció folyamán a Felhasználó köteles a hozzá köthető, valós adatokat megadni. Amennyiben a Felhasználó által megadott adatok köre nem valós elemeket (is) tartalmaz, az árverési oldalt működtető adminisztrátornak lehetősége van a Felhasználó hozzáférését részlegesen, vagy teljes egészében korlátozni, illetve a Felhasználót a jótékonysági árverés online piacterének használatából kizárni. A regisztrációt követően a Felhasználó fiókja 48 órán belül jóváhagyásra kerül. Az oldalon a Felhasználó kizárólag adományozói státuszba került, így teheti meg felajánlását. A regisztrációval Ön elfogadja a felhasználás feltételeit és szabályait.

Fel

Adatkezelési alapelvek
A Felhasználó személyes adatainak bizalmas kezelése elsőrangú követelmény, ezért az Admin a Felhasználó személyes adatait csak hatóságok részére a vonatkozó jogszabályi keretek között teszi hozzáférhetővé.

Fel

Nem talált választ a kérdésére?
A szolgáltatással kapcsolatos kérdéseket, panaszokat, felhasználói megkereséseket az info(kukac)noeallatotthon.hu email címre küldheti.

Fel